ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ατομική κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Όργια από Εμποκού, Βιγιαφάνιες, αποκάλυψη ο Ρέις, καταπληκτικός ο Κουτρουμπής

Η ατομική κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Δεν υστέρησε ούτε ένας από τον εκπληκτικό Παναθηναϊκό, που έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι. Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του τριφυλλιού στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οδ. Βλαχοδήμος: Για ακόμα μια φορά έβγαζε μεγάλη σιγουριά σε όλη την άμυνα. Επί της ουσίας χρειάστηκε να επέμβει μία φορά στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάσα, που έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε

Κουλιμπαλί: Οι δυνάμεις που έχει ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού δεν συγκρίνονται με κανενός άλλου. Έχει έρθει από «γεμάτο» Κόπα Άφρικα, αλλά κάνει κούρσες λες και είναι ο πιο ξεκούραστος. Από το κορυφαίους του Παναθηναϊκού, βοήθησε δημιουργικά με τα ανεβάσματά του και ήταν αλάνθαστος αμυντικά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κουτρουμπής: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού, που σε τετ α τετ του Ιωαννίδη με το σκορ στο 3-0 έκανε τάκλιν παγκόσμιας κλάσης και τον σταμάτησε λίγο πριν πλασάρει ο επιθετικός του Αστέρα. Έκοψε τα πάντα και κέρδισε κατά κράτος και ψηλά και χαμηλά τους αντιπάλους του.

Μολέδο: Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για τον Βραζιλιάνο, που δεν άφησε κανένα δικαίωμα στον Μανιά να φανεί και να απειλήσει. Στο πρώτο ημίχρονο «καθάρισε» κάθε υποψία ευκαιρίας του Αστέρα, ήταν κυρίαρχος στον αέρα και είχε άριστη συνεργασία με τον Κουτρουμπή. Απείλησε δύο φορές σε στημένη φάση.

Χουλτ: Είναι ο παίκτης που δημιουργεί το… ρήγμα στη δεξιά πλευρά του Αστέρα, όταν και γύρισε τη μπάλα για να έρθει το 2-0. Εξαιρετική συνεργασία τόσο με τον Εμποκού, όσο και με τον Βιγιαφάνιες, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, είχε πολλές κούρσες και δημιουργούσε συνεχώς κινδύνους από την πλευρά του.

Ρέις: Μπήκε από… σπόντα στην ενδεκάδα, λόγω της απουσίας του Κουρμπέλη και της κούρασης του Λουντ. Και δικαιώθηκε, κάνοντας το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Άνοιξε τον χορό των γκολ πολύ νωρίς, ξεκίνησε με δική του πάσα τη φάση του 2-0 και είχε «γεμάτη» παρουσία στη μεσαία γραμμή. Τον χειροκρότησε θερμά ο κόσμος στην αλλαγή του.

Ζέκα: Από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού στον ανασταλτικό τομέα. Σταμάτησε πολλές προσπάθειες του Αστέρα για αντεπίθεση, βγαίνοντας πρώτος στη μπάλα, έτρεξε πάρα πολύ και επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, βοηθώντας πολύ τον Παναθηναϊκό να φτάσει στην άνετη επικράτηση.

Βιγιαφάνιες: Πάρα πολύ ορεξάτος ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που αρχίζει να… χαίρεται ξανά το παιχνίδι. Μακριά από τα νεύρα και τις συνεχείς διαμαρτυρίες, έμεινε συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και ξεχαρβάλωσε την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης. Σκόραρε το τρίτο γκολ, εδραιώνοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού και έβγαλε μαγική κάθετη πάσα στον Εμποκού, στη φάση του πέναλτι.

Εμποκού: Δεύτερο σερί μεγάλο ματς από τον Αφρικανό, μετά απ’ αυτό στα Γιάννενα. Έχει έρθει πολύ ορεξάτος από το Κόπα Άφρικα. Έκανε καταπληκτικό παιχνίδι, αναστατώνοντας την άμυνα του Αστέρα σε κάθε του επαφή με τη μπάλα. Ασταμάτητος στο ένας εναντίον ενός, ξεσήκωσε πολλές φορές με τις ενέργειες του την εξέδρα. Κέρδισε το πέναλτι και το αξιοποίησε ο ίδιος με την εκτέλεση.

Κλωναρίδης: Τρίτο σερί καλό παιχνίδι από τη μέρα που επέστρεψε και δεύτερο γκολ μέσα σε μια εβδομάδα. Έπαιξε λίγο πίσω από τον Μπεργκ, είχε καταπληκτική συνεργασία μαζί του, αλλά και με τους πλαϊνούς, Εμποκού και Βιγιαφάνιες. Αποδεικνύεται σημαντική προσθήκη για τον Παναθηναϊκό τουλάχιστον σε αυτό το πρώτο διάστημα, δίνοντας πνοή στην επιθετική γραμμή.

Μπεργκ: Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά ήταν και πάλι από τους καλύτερους στην επίθεση. Έψαξε το γκολ, ήταν μέσα στις φάσεις, έδωσε πολλές μάχες και έφαγε… ξύλο από τους αμυντικούς. Η φάση του πέναλτι ξεκινάει από δική του πάσα στον Βιγιαφάνιες. Καλή παρουσία και όρεξη από τον Σουηδό

Χατζηγιοβάννης: Μπήκε αντί του Κλωναρίδη, προσπάθησε να απειλήσει και είχε ένα καλό σουτ που έδιωξε ο Ντοναρούμα. Δεν φοβήθηκε να πάει στο ένας εναντίον ενός, πήρε το θερμό χειροκρότημα της εξέδρας και έδειξε ξανά ότι θα αποτελέσει το μέλλον του Παναθηναϊκού

Ευαγγέλου: Μπήκε αντί του Μολέδο και όποτε χρειάστηκε ήταν μέσα στις φάσεις για να σταματήσει τους επιθετικούς του Αστέρα. Κερδίζει και αυτός σε αυτοπεποίθηση κάθε φορά που παίζει και ακούει το θερμό χειροκρότημα της κερκίδας.

Λουντ: Δεν ξεκίνησε λόγω κούρασης και μπήκε να δώσει ανάσες αντί του Ρέις. Τα κατάφερε, δίνοντας φρεσκάδα στη μεσαία γραμμή, ενώ είχε μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Ντοναρούμα να του λέει «όχι» στο σουτ που έκανε έξω από την περιοχή

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.