ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον θυμάστε τον Βάλμιρ Μπερίσα; Δείτε που συμφώνησε να πάει (pic)

Είχε έρθει με... φιλοδοξίες στον Παναθηναϊκό από τη Ρόμα ως δανεικός. Διαβάστε που θα παίζει του χρόνου

Τον θυμάστε τον Βάλμιρ Μπερίσα; Δείτε που συμφώνησε να πάει (pic)

Θυμάστε τον Βάλμιρ Μπερίσα ο οποίος είχε έρθει επί Αναστασίου στον Παναθηναϊκό με συστάσεις πως θα γίνει σπουδαίος σέντερ φορ; Πέρασε και δεν ακούμπησε στους πράσινους ο Αλβανός, ο οποίος έχει πάρει σουηδικό διαβατήριο και έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές της Σουηδίας. Μόλις μία επίσημη συμμετοχή είχε με το τριφύλλι.

Τον Ιούνιο θα κλείσει τα 21 του χρόνια και από τα… σαλόνια της Ρόμα (από εκεί τον είχε αποκτήσει σαν δανεικό ο Παναθηναϊκός) θα βρεθεί στα… αλώνια. Ο Μπερίσα συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νορβηγία και συγκεκριμένα στην Αάλεσουντ, η οποία κατετάγη 9η στο περσινό πρωτάθλημα. Για να δούμε, θα μπορέσει να αναγεννήσει την καριέρα του;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.