ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥ

Τα είπαν Ρότσα – Λυμπερόπουλος

Θετικά είναι τα μηνύματα που απορρέουν από την συνάντηση του Χουάν Ραμόν Ρότσα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο την Πέμπτη.

Τα είπαν Ρότσα - Λυμπερόπουλος

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται πως υπάρχει στο ζήτημα της παραμονής του Χουάν Ραμόν Ρότσα στον Παναθηναϊκό, μετά την συνάντηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν την Πέμπτη σε πολύ καλό κλίμα, με τον Λυμπερόπουλο να εξηγεί αναλυτικά στον Αργεντινό τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου αλλά και το πλάνο που έχει στο μυαλό του αναφορικά με το τμήμα σκάουτινγκ.

Ο «Λύμπε» κατέστησε σαφές πως ο σύλλογος επιθυμεί την παραμονή του Ρότσα στις τάξεις του συλλόγου, καταθέτοντας μάλιστα πρόταση συμβολαίου με μειωμένες όμως αποδοχές, με τον Αργεντινό να αντιμετωπίζει θετικά αυτήν την εξέλιξη.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.466 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα δεδομένα δείχνουν πως ο Ρότσα τείνει στο να παραμείνει στον σύλλογο, γεγονός που θα διασαφηνιστεί και τυπικά με νέα συνάντηση των δύο ανδρών στο προσεχές διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.