ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Η νίκη είναι μονόδρομος

Τα «φίνα κορίτσια» του βόλεϊ υποδέχονται το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) την Ελπίδα Αμπελοκήπων στο Μετς.

Η νίκη είναι μονόδρομος

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη αντιμετωπίζει σήμερα (17:00) τον Α.Σ Ελπίς στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών και έχει ως ένα και μοναδικό στόχο τη νίκη η οποία θα επαναφέρει την ψυχολογία σε υψηλά επίπεδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Final-4 του Κυπέλλου.

«Μπορεί να χάθηκε ένας τίτλος αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Παίζουμε με μια νεανική ομάδα που παλεύει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Και οι δυο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα η καθεμιά για διαφορετικούς λόγους. Πρέπει να βρούμε τον καλό μας εαυτό και να πάρουμε το τρίποντο από αυτό το ματς», δήλωσε για το αποψινό παιχνίδι η Πένυ Ρόγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.