ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σκοποβολή: Επιτυχημένο «τεστ» στο Βύρωνα

Την Κυριακή 26/3 ο Παναθηναϊκός Α.Ο., διοργάνωσε αγώνες αεροβόλων όπλων Ά κατηγορίας στο Εθνικό σκοπευτήριο του Βύρωνα.

Σκοποβολή: Επιτυχημένο «τεστ» στο Βύρωνα

Αναλυτικά:

Η ανταπόκριση ήταν πέρα από κάθε προσδοκία καθώς συμμετείχαν 167 αθλητές όλων των κατηγοριών  (αριθμός ρεκόρ για διασυλλογικούς αγώνες) και πραγματοποιήθηκαν  αρκετά καλές επιδόσεις. Παρά το μεγάλο πλήθος σκοπευτών, η διοργάνωση εκτυλίχτηκε άψογα και αποτέλεσε δυνατό crash test ενόψει των Πανελλήνιων αγώνων που διεξάγονται το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. καινοτόμησε για άλλη μια φορά καθώς παρείχε σε αθλητές και θεατές τη δυνατότητα επισκόπησης των αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση του κινητού τηλεφώνου (QR Code live results). Αν και το σύστημα δοκιμάστηκε πιλοτικά, έτυχε μεγάλης αποδοχής και αναγνώρισης, σκορπίζοντας ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους αθλητές. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας συμμετείχε με 35 αθλητές, με αρκετούς να μη μπορούν να ρίξουν λόγω των υποχρεώσεων της οργάνωσης του αγώνα. Γίνεται αντιληπτή η ανάπτυξη του τμήματος, η οποία ενισχύει  πολύ την ελληνική σκοποβολή και δημιουργεί μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η πρώτη θέση με ατομικό ρεκόρ 414.4/436 του Βασίλη παππά στην κατηγορία αεροβόλο τουφέκι Πάιδων  Α’, η δεύτερη θέση του Γιαννιτσάνου Γιάννη με επίδοση 392,9/436 στην κατηγορία αεροβόλο τουφέκι Πάιδων  Β’, η δεύτερη θέση με ατομικό ρεκόρ  του Σαλτάγιαννη Άρη 541/600 στο πιστόλι εφήβων, η τρίτη θέση της Άννα Ξανθάκη με πολύ καλή επίδοση 371/400 στο πιστόλι γυναικών,  το ατομικό ρεκόρ του Ασλάνη Αντώνη στο τουφέκι εφήβων 537/654, η παρουσία για πρώτη φορά των Γκεσούλη Ιακύνθη και Κουγιούφα Ναταλία στην κατηγορία πιστόλι νεανίδων, το ατομικό ρεκόρ της Ειρήνη Πατεράκη 363/400  που της δίνει το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες επιλέκτων Εθνικής ομάδας και το ατομικό ρεκόρ του Παναγιώτη Βαρταλά 555/600 στο πιστόλι αντρών.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
skopovolh_agwnas
skopovolh_agwnas2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...