ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Συμμάζεψε τον Παναθηναϊκό ο Ουζουνίδης – Σπουδαίος ο Μπεργκ»

Ο παλαίμαχος επιθετικός, Χρήστος Δημόπουλος μιλάει στο Panathinaikos24.gr για το αυριανό ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, τη δουλειά του Μαρίνου Ουζουνίδη αλλά και του Μάρκους Μπεργκ.

«Συμμάζεψε τον Παναθηναϊκό ο Ουζουνίδης - Σπουδαίος ο Μπεργκ»

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του κρίσιμου πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, το Panathinaikos24.gr συνομίλησε με τον Θανάση Δημόπουλο, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει επιτυχημένο πέρασμα και από τους δύο αυριανούς «μονομάχους» τη δεκαετία του ’80.

Ο παλαίμαχος επιθετικός, ανέφερε πως η αναμέτρηση πρωταθλήματος της Τούμπας με το επικείμενο παιχνίδι Κυπέλλου δεν μπορούν να τεθούν υπό σύγκριση, καθώς ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί «πάνοπλος» στο αυριανό ματς προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη η οποία θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης.

Παράλληλα, ο κ. Δημόπουλος σχολίασε θετικά τη μέχρι τώρα παρουσία του Ουζουνίδη στον πάγκο του «τριφυλλιού», επικροτώντας την αξία του Μάρκους Μπεργκ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Δημόπουλου:

Για την αναμέτρηση της Τούμπας: «Ουσιαστικά δεν μπορούμε να κρίνουμε το παιχνίδι του πρωταθλήματος, καθώς ο Παναθηναϊκός παρουσίασε μία εντελώς διαφορετική εικόνα, λόγω των πολλών αλλαγών στην σύνθεσή του. Κατ’ εμέ ο Ουζουνίδης θα μπορούσε ας πούμε να περιορίσει λίγο περισσότερο το ροτέισον, να αλλάξει τρεις ή τέσσερις ποδοσφαιριστές, όχι εννέα, αλλά όπως και να ‘χει, εκείνος είναι σε θέση να γνωρίζει καλύτερα τα της ομάδας».

Για τον ημιτελικό της Λεωφόρου: «Το αυριανό (σ.σ 12/4) παιχνίδι θα έχει εντελώς διαφορετική μορφή από αυτό του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί πλήρης αυτή τη φορά, μπροστά στο κοινό του, σε μία διοργάνωση η οποία τον ενδιαφέρει πάρα πολύ μάλιστα. Υπό αυτές τις συνθήκες θα κοιτάξει να υπερασπιστεί την έδρα του και να πάρει προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς, σε ένα ματς το οποίο δεν θα είναι εύκολο για την ομάδα».

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη:«Ο Ουζουνίδης έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία στην έως τώρα πορεία του στον Παναθηναϊκό. Έχει κατορθώσει να συμμαζέψει αρκετά την ομάδα και να παρουσιάσει αποτελέσματα σχετικά γρήγορα. Το καλοκαίρι θα έχει τη δυνατότητα και τον χρόνο να δουλέψει περισσότερο με την ομάδα και να προσαρμόσει το ρόστερ στα δικά του στάνταρ και επιθυμίες».

Για τον Μάρκους Μπεργκ: «Ο Μπεργκ είναι επιθετικός κλάσης, από εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να σου μετατρέψουν σε γκολ ακόμη και φάσεις οι οποίες θεωρούνται χαμένες. Πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, κυρίως στο δεύτερο μισό και φαίνεται πως θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στο μέλλον. Είναι σπουδαίος…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.