ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η φώτο του Γκιστ με ένα… μπαρμπούνι και τα επικά σχόλια των οπαδών! (pics)

Ο Τζέιμς Γκιστ ανέβασε στo instagram φωτογραφία με το μεσημεριανό του γεύμα και οι ακόλουθοί του... ξεσάλωσαν σχολιάζοντας την ανάρτησή του!

Η φώτο του Γκιστ με ένα... μπαρμπούνι και τα επικά σχόλια των οπαδών! (pics)

Ο Αμερικανός φόργουορντ του «τριφυλλιού» ανέβασε στο instagram φωτογραφία με το σημερινό του, μεσημεριανό, γεύμα, (ένα μπαρμπούνι) το οποίο, όπως φάνηκε και από την περιγραφή στη λεζάντα προκάλεσε τον ενθουσιασμό του «πράσινου» καλαθοσφαιριστή.

Barbouniiiiiiiiiii

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Gist III (@gistopoulous14) στις

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.378 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την «παράσταση» όμως, «έκλεψαν» μερικά από τα δεκάδες σχόλια που… αφίχθησαν σε χρόνο ρεκόρ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον προέτρεψαν, μεταξύ άλλων, να δοκιμάσει… γαύρο την επόμενη φορά αλλά και να σουβλίσει αρνί την Κυριακή, τηρώντας τις παραδόσεις.

ΑΡΝΙ

Βέβαια το καλύτερο σχόλιο όλων είχε να κάνει με την επιλογή του Γκιστ να χρησιμοποιήσει πιρούνι για το γεύμα του, με έναν ακόλουθο του να τον… μαλώνει αναφέροντας τα εξής: «Δοκίμασε με τα χέρια. Το μπαρμπούνι δεν θέλει πιρούνι. Τζέιμς είσαι ένας από εμάς»…

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.