ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

«Τέλος η κουβέντα για το δημοψήφισμα! Έχουμε και τα ματς με τον Παναθηναϊκό…» (pics)

Η «μονομαχία» του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ... επισκίασε τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στην Τουρκία, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις των γειτόνων στα social media!

«Τέλος η κουβέντα για το δημοψήφισμα! Έχουμε και τα ματς με τον Παναθηναϊκό...» (pics)

Τις προηγούμενες ημέρες, η Τουρκία κινούταν σε «ρυθμούς» δημοψηφίσματος αναφορικά με τις αρμοδιότητες του νυν προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την χθεσινή ημέρα να αποτελεί την κορύφωση των γεγονότων με την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της διαδικασίας αυτής.

Τo «evet» (ναι) επικράτησε στο «νήμα» του «όχι» και μέσω των social media οι Τούρκοι, προφανώς κουρασμένοι από τον όγκο των πολιτικών συζητήσεων του τελευταίου διαστήματος, άρχισαν να στρέφουν την προσοχή τους στις επικείμενες «μάχες» του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ, αναρτώντας χιουμοριστικά (και μη) «τιτιβίσματα».

«Μπορούμε να αφήσουμε τις μ@@@κίες με το δημοψήφισμα και να ασχοληθούμε με τα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό; Υπάρχουν… σοβαρότερα πράγματα για να ανησυχούμε», ανέφερε μία χαρακτηριστική ανάρτηση.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 36.508 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/united_GFB/status/853665574219546624

«Σειρά έχει ο Παναθηναϊκός! Περιμένω να δω το παιχνίδι της Τρίτης αγκαλιά με τη μπύρα μου»

«Αρκετά συζητήσαμε για πολιτική. Έρχονται και τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό ξέρετε…»

https://twitter.com/cemdmrl1907/status/853687594521161734

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.