ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Άντιτς μούντζωσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Σε μια απίστευτη χειρονομία προέβη ο Πέρο Άντιτς, ο οποίος 5:40 πριν την ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου, την ώρα που πήγαινε στον πάγκο της ομάδας του, μούντζωσε τους οπαδούς του "τριφυλλιού".

Ο Άντιτς μούντζωσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Ο γνωστός για τον χαρακτήρα του… Πέρο Άντιτς, έβαλε φωτιά στο ΟΑΚΑ, όταν στα μισά της δεύτερης περιόδου, την ώρα που πήγαινε προς τον πάγκο της ομάδας του, μούντζωσε με περίσσια άνεση και θράσος τον κόσμο του Παναθηναϊκού, με τους διαιτητές να μην βλέπουν την χειρονομία του Σκοπιανού, ο οποίος συνεχώς προκαλούσε κόσμο και αντίπαλους παίκτες με την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Ευτυχώς δεν πήρε έκταση το όλο θέμα, παρότι αρκετοί φίλοι του τριφυλλιού κινήθηκαν προς τον πάγκο της Φενέρ, μετά την απρεπή χειρονομία του Άντιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.