ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προεκτάσεις και απορίες από το καψόνι

Ο αποκλεισμός από το φάιναλ-φορ, για 5η συνεχόμενη σεζόν, είναι κακό νέο τον Παναθηναϊκό. Όσοι πίστευαν ότι ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί κατάλαβαν τη σημασία της φράσης τίποτα δεν είναι τόσο κακό που δεν μπορεί να γίνει χειρότερο.

Προεκτάσεις και απορίες από το καψόνι

Η απόφαση της διοίκησης των Πράσινων να επιστρέψει η ομάδα, από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, οδικώς είχε επιπτώσεις που κάνεις από τη διοίκηση (προφανώς) δεν μπορούσε να φανταστεί όταν την έλαβαν. Η ανακοίνωση της σόκαρε στην αποστολή αλλά όχι μόνο. Καθότι πλέον τα νέα μεταφέρονται με ταχύτητα… twitter και στην πιο απομακρυσμένη άκρη του πλανήτη, προκάλεσε σοκ σε όλη τη μπασκετική κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.