ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος; Παρών!

Το «ταμείο» που έκανε ο Τσάβι Πασκουάλ έπειτα από τη χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ δεν περιλαμβάνει μονάχα τον Καλάθη, αλλά και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Χαραλαμπόπουλος; Παρών!

Ο Παναθηναϊκός φρόντισε να ανταποκριθεί επάξια στις ειδικές συνθήκες που «έντυναν» το πρώτο ματς της σειράς με την ΑΕΚ, επικρατώντας με 80-70 και πραγματοποιώντας το πρώτο βήμα πρόκρισης για την τελική φάση των πλέι οφ.

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ κατάφεραν να «υπερπηδήσουν» όλα τα εμπόδια που εμφανίστηκαν στον διάβα τους, ξεπερνώντας μέσω της δουλειάς τους εντός παρκέ το «σκούριασμα» που προήλθε από το δεκαπενθήμερο αγωνιστικής απραξίας, έπειτα από το ματς με τη Φενέρ στην Πόλη.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» δεν πτοήθηκαν ουδόλως από το αρνητικό ποσοστό τους από την περιφέρεια (1/15 τρίποντα) και άλλαξαν το «τροπάρι», βρίσκοντας τρόπους να φτάσουν επιτυχώς μέχρι το καλάθι της ΑΕΚ από κοντινή απόσταση αλλά και μέσω των βολών.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 9.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε τις αντικειμενικές αδυναμίες του σε προτερήματα, αποδεικνύοντας πως το διάστημα που μεσολάβησε από την αναμέτρηση στην Πόλη μέχρι το χθεσινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ, τους έδωσε την απαραίτητη πνευματική ώθηση.

Συν τοις άλλοις, ο Πασκουάλ είδε να ανταποκρίνονται επάξια δύο από τα μεγαλύτερα «στοιχήματα» της φετινής σεζόν. Ο μεν Καλάθης βρήκε τον καλό εαυτό του, φτάνοντας μέχρι την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ (23π), ενώ ο δε Χαραλαμπόπουλος παρουσίασε μία διαφορετική του αναμενομένου εικόνα.

Ο νεαρός φόργουορντ εμφανίστηκε ορεξάτος στο παρκέ, βοήθησε αρκετά στην άμυνα και προσέθεσε έξι πόντους στο ενεργητικό του στα 17 λεπτά που αγωνίστηκε. Συνολικά έδειξε να έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του, το χέρι του και τις ικανότητες του, στοιχεία τα οποία «έκρυβε» τον προηγούμενο καιρό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.