ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μεγάλο αγκάθι για τον Παναθηναϊκό…

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να «ξεφορτωθεί» τον Γενς Βέμερ, ο οποίος προβάλει αντιστάσεις, ενώ και ο μάνατζέρ του αποτελεί «βαρίδι» για τον Παναθηναϊκό.

Μεγάλο αγκάθι για τον Παναθηναϊκό…

Έτοιμος να κάνει προσφυγή στον Παναθηναϊκό, είναι ο εκπρόσωπος του Γερμανού ποδοσφαιριστή, προκειμένου να λάβει τη νόμιμη προμήθεια που του οφείλεται, ωστόσο από τον Παναθηναϊκό, δεν ανησυχούν.

Ο πελάτης του, Γενς Βέμερ, έχει ταλαιπωρήσει πολύ τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν έχει δεχτεί καμία από τις προτάσεις των πράσινων, ζητώντας την πλήρη αποζημίωσή του, για το τριετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο μάνατζέρ του, αναμένεται να κάνει προσφυγή για να διεκδικήσει 12.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στη νόμιμη προμήθειά του, από τη μεταγραφή του Βέμερ το καλοκαίρι του 2015.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.