ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2017

Αυτές τις ομάδες θα αντιμετωπίσει στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός

Η παρουσίαση των τριών συλλόγων με τις οποίες θα βρεθεί αντιμέτωπη η ομάδα του Ουζουνίδη, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στο Τέχελεν.

Αυτές τις ομάδες θα αντιμετωπίσει στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί το μεσημέρι της Πέμπτης (6/7) στο Τέχελεν της Ολλανδίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο διάστημα της παραμονής του επί ολλανδικού εδάφους, το «τριφύλλι» θα δώσει τρία φιλικά ματς, με αντιπάλους την Ολεξαντρίγια (8/7, 19:00), την Κόρτραϊκ, (11/7, 19:00) και την Γκεντσλερμπιρλιγκί (14/7, 19:00). Πρόκειται για ομάδες οι οποίες θα τεστάρουν τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, λίγες ημέρες πριν την εκκίνηση του φετινού ευρωπαϊκού ταξιδιού της ομάδας.

Η πρώτη αντίπαλος του Παναθηναϊκού, η ουκρανική Ολεξάντρια αποτελεί υπολογίσιμο μέγεθος στο πρωτάθλημα της χώρας, καθώς τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κερδίζοντας το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο (τρίτος προκριματικός Europa League). Παρά το γεγονός πως δεν διαθέτει μεγάλη ιστορία (ιδρύθηκε το 1990), προσπαθεί εντούτοις να εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα του ουκρανικού πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας συνεχή βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια.

Έπειτα, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη βελγική Κόρτραϊκ και θα έχουν την ευκαιρία να ανταμώσουν με δύο γνωστές φυσιογνωμίες. Με τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος ανέλαβε φέτος τα «ηνία» του συλλόγου και τον Αμπντούλ Ατζαγκούν που ακολούθησε τον Αρτινό τεχνικό στο Βέλγιο. Η Κόρτραϊκ τερμάτισε στη 10η θέση του πρωταθλήματος, συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς, θέτοντας υψηλότερους στόχους εν όψει της νέας σεζόν.

Τέλος, η Γκεντσλερμπιρλιγκί κλείνει την τριάδα των αντιπάλων των «πρασίνων» επί ολλανδικού εδάφους. Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού κατόρθωσε να περάσει μια άνετη σεζόν, τερματίζοντας στη μέση του πρωταθλήματος (8η θέση – 46 βαθμοί). Πρόκειται για μια ιστορική ομάδα της γείτονος χώρας, καθώς μετρά 94 χρόνια ζωής, έχοντας στο παλμαρέ της δύο πρωταθλήματα Τουρκίας (τη δεκαετία του ’40) και δύο Κύπελλα (1987, 2001).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ