ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το… βάρος πέφτει στον ΜVP

O Όμρι Άλτμαν καλείται να συνεχίσει τις... MVP εμφανίσεις του, καλύπτοντας το κενό του Λουτσιάνο Νέβες.

Το... βάρος πέφτει στον ΜVP

Έπειτα από τρία συνεχόμενα «άνομβρα» παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 στη Λεωφόρο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Όμρι Άλτμαν κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Απόλλωνα και να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το οποίο έφτανε και περίσσευε για τους «πράσινους», όπως έδειξε η ιστορία, ώστε να φτάσουν στο πρώτο τους «τρίποντο» και να «σαλπίσουν» την αντεπίθεσή τους.

Η καθοριστική συμβολή του Άλτμαν στο ματς της Λεωφόρου οδήγησαν στην ανάδειξή του ως τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ωστόσο τα… δύσκολα τώρα αρχίζουν για τον Ισραηλινό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.201 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ίδιος είναι, όπως φαίνεται, ο πρώτος επιλαχών για την αντικατάσταση του Λουτσιάνο Νέβες, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στην αναμέτρηση με τη Λάρισα και θα επιστρέψει στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο 23χρονος Ισραηλινός ποδοσφαιριστής καλείται να συνεχίσει τις… ΜVP εμφανίσεις του και να «μπει» στα «παπούτσια» του Νέβες, προσφέροντας τα μέγιστα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, αρχής γενομένης από το αποψινό ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.