ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ

Στη Μόσχα για την… απογείωση!

Σήμερα το μεσημέρι, οι «πράσινοι» αναχωρούν για τη ρωσική πρωτεύουσα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στη Μόσχα για την... απογείωση!

Έτοιμος για την Μόσχα ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» αναχωρούν σήμερα το μεσημέρι για την πρωτεύουσα της Ρωσίας, εκεί όπου θα πραγματοποιήσουν το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας τους εν όψει της νέας σεζόν, συμμετέχοντας στο φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η οικοδέσποινα ΤΣΣΚΑ Μόσχας προς τιμήν του Αλεξάντερ Γκομέλσκι.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει μπροστά του τουλάχιστον δύο αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου (συμμετέχουν οι ΤΣΣΚΑ, Χίμκι και Νταρουσάφακα) προκειμένου να πραγματοποιήσει τα τελευταία του… πειράματα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη στις 17:00, το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει την Χίμκι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...