ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Περιγραφή-έπος στα αγγλικά για το τρίποντο του Παππά! (vid)

Ο Άγγλος σπίκερ σχεδόν... ξέμεινε από φαντασμαγορικά επίθετα! Δείτε το βίντεο.

Περιγραφή-έπος στα αγγλικά για το τρίποντο του Παππά! (vid)

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στη φετινή Ευρωλίγκα χάρη στο buzzer beater τρίποντο του Νίκου Παππά (70-68), μια φάση που σήκωσε στο πόδι το ΟΑΚΑ, αλλά και τον άνθρωπο που περιέγραφε το ματς για λογαριασμό της Ευρωλίγκα.

Συγκεκριμένα, στην αγγλόφωνη περιγραφή του μεγάλου σουτ, ακούγονται εκφράζεις όπως: «Αυτό το παιχνίδι που… έσπασε ταμεία, είχε τελείωμα σαν ταινία blockbuster» και «Ο Νίκος Παππάς βοήθησε ώστε να… ανατιναχτεί η οροφή του ΟΑΚΑ».

Δείτε τη φάση, όπως ανέβηκε στα social media της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.681 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

☘️ #7DAYSMagicMoment: The clutch bucket from Pappas to lead #paobc to the victory 🔥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.