ΚΛΕΙΣΙΜΟ
O MVP... ΜΙΛΗΣΕ

Φοβερός Γκιστ: «Να βάλω άλλο ένα banner της Ευρωλίγκας στην οροφή του ΟΑΚΑ»

Ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε πως είναι πάντα ωραίο το συναίσθημα του να αναδεικνύεσαι MVP, αλλά ξεκαθάρισε ότι το μόνο που σκέφτεται είναι η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού.

Φοβερός Γκιστ: «Να βάλω άλλο ένα banner της Ευρωλίγκας στην οροφή του ΟΑΚΑ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του MVP της 4ης αγωνιστικής της Basket League, Τζέιμς Γκιστ:

Για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής: «Είναι ωραίο το συναίσθημα να αναδεικνύεσαι MVP ανεξαρτήτως του αγώνα. Εκτιμώ τις τιμές. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό γιατί είχαμε το ίδιο ρεκόρ νικών με τον Προμηθέα, 3-0, για το ποιος θα είναι πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα είμαστε μόνοι μας στην κορυφή»

Για το τι είναι αυτό που του λείπει: «Μετά από πέντε σεζόν με τον Παναθηναϊκό και κερδίζοντας τρία πρωταθλήματα και πέντε Κύπελλα Ελλάδας, το μόνο πράγμα που θέλω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι να τοποθετήσω ένα άλλο banner της Ευρωλίγκας στην οροφή του ΟΑΚΑ».

Για την υπόσχεσή του στον κόσμο: «Η υπόσχεση που μπορώ να δώσω σίγουρα στους φίλους του Παναθηναϊκού είναι ότι θα είναι περήφανοι για εμάς για τα φετινά μας επιτεύγματα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκπροσωπούμε ο ένας τον άλλον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.736 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.