ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρεκόρ καριέρας ο Καλάθης, «απόλυτος» ο Γκιστ

Φοβερή επίδοση από τον Νικ Καλάθη στη Βιτόρια, από κοντά και ο Γκιστ.

Ρεκόρ καριέρας ο Καλάθης, «απόλυτος» ο Γκιστ

Ο Παναθηναϊκός έχασε τη νίκη μέσα από τα «χέρια» του, με τη Μπασκόνια να παίρνει το ματς χάρη στο καλάθι του Μπομπουά στο 1.5” πριν από τη λήξη (85-84).

Έτσι, ο Νικ Καλάθης δεν μπόρεσε να… γιορτάσει όπως θα έπρεπε τη φοβερή επίδοσή του. Ο 28χρονος σημείωσε double double, πετυχαίνοντας 14 πόντους και μοιράζοντας 14 (!) ασίστ, κάνοντας ατομικό ρεκόρ στον εν λόγω τομέα. Ο Νικ κατάφερε να ξεπεράσει το προηγούμενο assist high του που είχε σημειωθεί στο ματς με την Εφές, το οποίο είχε κριθεί στη δεύτερη παράταση (12).

Παράλληλα, ο ανεβασμένος Τζέιμς Γκιστ τελείωσε το ματς με 16 πόντους, έχοντας 7/7 δίποντα, τα περισσότερα εκ των οποίων καρφώματα και 2/2 βολές. Εάν δεν επιχειρούσε και τρίποντο (0/1), τότε η επιθετική του στατιστική και η αποτελεσματικότητά του θα έπαιρνε ένα αψεγάδιαστο «άριστα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.