ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κορυφαίος ο ΠΑΟ, τρελή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

Την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ, αποθέωσε ο Μάλκομ Τόμας της Χίμκι.

«Κορυφαίος ο ΠΑΟ, τρελή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

Για την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό την Τρίτη (14/11) στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο 29χρονος σέντερ της Χίμκι, Μάλκομ Τόμας.

Παράλληλα, επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός αποτελείται από βετεράνους παίκτες της διοργάνωσης ενώ τον χαρακτήρισε σαν μια από τις κορυφαίες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Eίναι μία κορυφαία ομάδα με βετεράνους της Euroleague. Ξέρουν πώς να παίζουν μαζί. Εμείς δεν μπορούμε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο του ματς με την Μπασκόνια, γιατί ξέρουν πώς να εκτελέσουν το πλάνο τους και ίσως να μην μπορέσουμε να γυρίσουμε στο ματς, αν δεν μπούμε καλά. Οπότε, θα πρέπει σίγουρα να ξεκινήσουμε δυνατά και συγκεντρωμένα και να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: «Δεν έχω παίξει ποτέ στην έδρα του Παναθηναϊκού, αλλά έχω ακούσει πολλά από τους προπονητές μας και τους συμπαίκτες μου. Έχω ακούσει πως η ατμόσφαιρα είναι «τρελή», αλλά θα πρέπει να πάμε εκεί και να μην την σκεφτόμαστε, για να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.