ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συγκινητικός Γκιστ: «Δεν ήξερα αν θα ξαναπαίξω μπάσκετ…» (pic)

Ο Τζέιμς Γκιστ, λίγες ώρες μετά το διπλό στη Τουρκία, θυμήθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του.

Συγκινητικός Γκιστ: «Δεν ήξερα αν θα ξαναπαίξω μπάσκετ...» (pic)

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram:

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορέσω να παίξω ξανά μπάσκετ. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έπρεπε να αντιμετωπίσω στην καριέρα μου. Ευλογημένος από τον Θεό και με την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου, του γιατρού Μπράχαμ από το NYC και τον γυμναστών του Παναθηναϊκού, Νίκου και Γιάννη, ήμουν σε θέση να παλέψω και να επιστρέψω στο παιχνίδι που αγαπώ τόσο πολύ. Υπέροχη νίκη χθες, ο Καλάθης ήταν… φωτιά»!

On this day 1 year ago I wasn’t sure if I was ever going to be able to play basketball again.. One of the most difficult moments I’ve ever had to go through during my career. Blessed by God’s grace and mercy and the support of my family, friends, Dr. Bharam of NYC and trainers Nikos and Giannis of Panathinaikos. I was able to fight through and make it back to the game that I love so much. Great win last night fellas and gahhhhhh damn @ncalathes on fire, way to f$%#*n hoooooop #DragItOutCapitano#SkiesTheLimitForUsThisYear

A post shared by James Gist III (@gistopoulous14) on

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.