ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πασκουάλ: «Είμαι ικανοποιημένος, αλλά ας παραμείνουμε ταπεινοί»

Ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανίστηκε ικανοποιημένος, τόσο από την αντίδραση της ομάδας του, αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία της στη διοργάνωση, τονίζοντας ωστόσο ότι η ταπεινότητα θα πρέπει να παραμείνει στις τάξεις των «πρασίνων».

Πασκουάλ: «Είμαι ικανοποιημένος, αλλά ας παραμείνουμε ταπεινοί»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι που ήμασταν σίγουροι ότι θα ήταν έτσι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο άσχημα στην άμυνα, αλλά χάσαμε καλάθια από τη ρακέτα κι ελεύθερα σουτ, ενώ κάναμε λάθη και στους αιφνιδιασμούς με αποτέλεσμα να σκοράρουμε 32 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να κερδίσουμε από την άμυνα αλλά και την επίθεση. Η Μάλαγα έπαιξε πολύ καλά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε μεγαλύτερη ενέργεια στην άμυνα κι αυτό αποτέλεσε τη διαφορά που μας έδωσε τη νίκη».

Για την πορεία της ομάδας του στην Euroleague: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την πορεία μας. Είμαστε ακόμα στην αρχή, βρισκόμαστε σε καλή θέση. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και τώρα έχουμε το δύσκολο παιχνίδι στο Κάουνας».

Για τον χαρακτήρα της νίκης: «Δεν πιστεύω ότι είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Στην τελική, οι παίκτες είναι άνθρωποι, προσπαθούν πάντα για το καλύτερο, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Τα παιχνίδια διαρκούν σαράντα λεπτά, δεν μπορείς να νικάς πάντα εύκολα. Θα πρέπει να ξαναδώ το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν η συγκέντρωση, αλλά η αστοχία στα σουτ και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Επιπλέον η Μάλαγα δεν μας ταιριάζει σαν στιλ, είναι διαφορετικό από το δικό μας».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.775 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι τον έχει αφήσει ευχαριστημένο και τι θα ήθελε να βελτιώσει: «Με ικανοποιεί ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες εκτός από εκείνο με την Μπαρτσελόνα. Στη Μόσχα μπορεί να μην παίξαμε πάρα πολύ καλά αλλά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Η ομάδα βγαίνει στο γήπεδο με σκοπό να κερδίσει και σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια είναι σε θέση να το κάνει.

Από την άλλη πρέπει να κατορθώσουμε όλο και περισσότεροι παίκτες να παίζουν καλά, σταθερά. Είναι παίκτες που έχουν δώσει καλά στοιχεία σε κάποιες στιγμές αλλά θα πρέπει να γίνεται πιο σταθερά. Ώστε με αυτόν τον τρόπο να έχουμε σταθερά υψηλό επίπεδο παιχνιδιού και όχι σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Είμαστε στο 1/3 της σεζόν κι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.