ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Περιμένοντας τον Κουρμπέλη

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εν αναμονή νέων για την κατάσταση του Κουρμπέλη.

Περιμένοντας τον Κουρμπέλη

Στον Παναθηναϊκό ανεβάζουν από σήμερα ρυθμούς στις προπονήσεις εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται μεν στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του τόσο τον Λούκας Βιγιαφάνιες όσο και τον Ροντρίγκο Μολέντο, περιμένοντας παράλληλα με αγωνία τα… νέα από το «μέτωπο» Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κάνει «αγώνα δρόμου» ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης να παραμένει αμφίβολη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.551 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού» αναφορικά με την υπόθεση, την ώρα που η συμμετοχή του 23χρονου μέσου κρίνεται απαραίτητη, ιδίως λόγω της απουσίας του Σιλά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.