ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το πλάνο-ανατροπής του Ουζουνίδη για το ματς με τη Λαμία

Ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν προβάδισμα για τη βασική ενδεκάδα και ποιες θα είναι οι αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πλατανιά.

Το πλάνο-ανατροπής του Ουζουνίδη για το ματς με τη Λαμία

Το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, ωστόσο για να υπάρξει συνέχεια στην πορεία των «πρασίνων», θα πρέπει να συντελεστεί η ανατροπή της βαριάς ήττας που υπέστη η ομάδα στη Λαμία, στο πρώτο ματς της φάσης των «16».

Το 4-1 αποτελεί ένα βαρύ σκορ και δίνει μεγάλο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ωστόσο η προσπάθεια ανατροπής είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα ποντάρει στη δύναμη της έδρας του αλλά και την ψυχολογική ώθηση που έφερε η νίκη επί του Πλατανιά.

Πάνω σε αυτά τα δεδομένα θα «χτίσει» και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με τον Εβρίτη τεχνικό να επιλέγει ενδεκάδα, σχεδόν… κατ’ εικόνα με εκείνη κόντρα στον Πλατανιά, καθώς πλην του αμφίβολου Μουνιέ, οκτώ παίκτες από το ματς της Κυριακής θα κλείσουν εκ νέου θέση στη βασική σύνθεση.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο αλλαγές έχουν να κάνουν με τους δύο Σουηδούς, καθώς ο Μολίνς επιστρέφει και παίρνει τη θέση του Πίσπα στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ αναμένεται να αντικαταστήσει τον Λουντ στον άξονα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.