ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συμφώνησε με ΠΑΟΚ ο Μολέδο – Μιλάει με Παναθηναϊκό για τις οφειλές

Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Ροντρίγκο Μολέδο , μιας και τόσο πράσινοι όσο και ο Βραζιλιάνος συμφώνησαν σ' όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Συμφώνησε με ΠΑΟΚ ο Μολέδο - Μιλάει με Παναθηναϊκό για τις οφειλές

Όπως όλα δείχνουν ο Μολέδο θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, για το επόμενο εξάμηνο. Η πλευρά του Βραζιλιάνου τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ, στη συνάντηση που είχαν σήμερα.

Ο Βραζιλιάνος συμφώνησε σε όλα με τον δικέφαλο του βορρά, στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Λιούμπος Μίχελ επί αθηναϊκού εδάφους.

Αυτό που απομένει είναι ο ποδοσφαιριστής να μιλήσει ξανά με τον Παναθηναϊκό για το θέμα αποπληρωμής των οφειλών προς το πρόσωπό του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.261 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι από την άλλη αναμένεται να πάρουν γύρω στις 300.000 ευρώ συν τους Κάτσε -Κωσταντινίδη. Το μόνο που μενει πλέον είναι να συναντηθούν η πλευρά του ΠΑΟΚ μ’ αυτή του Παναθηναϊκού για να ολοκληρωθεί και η συμφωνία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.