ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: «Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο» (vid)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Νικ Καλάθης για τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Καλάθης: «Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο» (vid)

Ο Νικ δήλωσε στην κάμερα της ΚΑΕ: “Είναι ωραίος το συναίσθημα. Οι φίλαθλοί μας είναι οι καλύτεροι, το έχω πει πολλές φορές ότι είναι οι καλύτεροι παγκοσμίως, μας δίνουν ενέργεια και είναι πάντα δίπλα μας ό,τι κι αν γίνει. 

 Είναι απίστευτη ευκαιρία να παίζουμε σε μια τέτοια ατμόσφαιρα”, και συμπλήρωσε για τις 12 ασίστ, που μέτρησε απέναντι στους Καταλανούς:

“Είναι εύκολο όταν οι συμπαίκτες σου σκοράρουν. Είναι εύκολο να παίζεις μαζί τους, εύκολο να τους βρεις στο transition ή στα συστήματα. Όσο βάζουν τα καλάθια, θα έχω ασίστ”.

Όσο για τη συνέχεια σε Stoiximan.gr Basket League και Euroleague, υποστήριξε: “Πρώτα αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ. Μας κέρδισαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου, οπότε θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Μετά έρχεται μία από τις δυσκολότερες εβδομάδες με αντιπάλους τη Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΑ. Μετά έχουμε τη Ζαλγκίρις και το Λαύριο. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αυτή είναι η ζωή μας και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για κάθε αναμέτρηση”.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

🎥🎙 @ncalathes: «Οι φίλαθλοι μας είναι οι καλύτεροι παγκοσμίως» #paobc ☘️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.