ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Οι ξένοι παίκτες εξοφλήθηκαν για τον Οκτώβρη σήμερα»

Μπήκαν τα χρήματα στους λογαριασμούς των ξένων παικτών, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την αναστάστωση σήμερα στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: «Οι ξένοι παίκτες εξοφλήθηκαν για τον Οκτώβρη σήμερα»

Λίγο μετά μετά την είδηση πως οι παίκτες απειλούν με αποχή από Δευτέρα αν δεν τηρηθούν οι υποσχέσεις της διοίκησης, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστηρίζεται πως οι ξένοι εξοφλήθηκαν σήμερα τον Οκτώβρη.

Από την πλευρά της «πράσινης» ΠΑΕ υπήρξε  ενημέρωση που ανέφερε πως όπως είχε δεσμευθεί ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Κωνσταντίνου κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο «Γ. Καλαφάτης» την περασμένη εβδομάδα, σήμερα μπήκαν στους λογαριασμούς των ξένων παικτών  τα λετά  που αντιστοιχούν στην δόση του Οκτωβρίου η οποία και εξοφλήθηκε.

Φυσικά και πρόκειται για μια ευχάριστη εξέλιξη και μένει να δούμε αν εντός της εβδομάδας θα μπει και το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου προς όλους τους παίκτες, όπως είχε δεσμευτεί ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ