ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αυτοί είναι στο ψηφοδέλτιο Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη

Τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την αναγέννηση του Ερασιτέχνη.

Αυτοί είναι στο ψηφοδέλτιο Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη

Σήμερα αναμένεται να λάβει χώρα η εκλογική διαδικασίας για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Παναθηναϊκού (18:30), με τον Ερασιτέχνη να αλλάζει σελίδα υπό τη διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έχει συγκροτήσει το μοναδικό ψηφοδέλτιο το οποίο θα κατέβει στις εκλογές, με 11 πρόσωπα να βρίσκονται στο πλευρό του.

Αναλυτικά τα ονόματα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο για τον Ερασιτέχνη με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

Γιώργος Μοιρέας: Μέλος του Ερασιτέχνη από το 1982, έχει υπηρετήσει τον σύλλογο από διάφορα πόστα ενώ αποτελεί τον επιχειρησιακό διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναγιώτης και Πέτρος Μπίτσος: Ιδιοκτήτες της Bitsos Development, η οποία ειδικεύεται στις κατασκευές κτηρίων επαγγελματικής χρήσεως.

Θεόδωρος Συνοδινός: Παλαίμαχος αθλητής του τριφυλλιού στην Άρση Βαρών αλλά και επί χρόνια παράγοντας του Ερασιτέχνη.

Σωτήρης Νίκας: Ασφαλιστής στο επάγγελμα και ένας εκ των ιδρυτών του συνδέσμου «Cockneys».

Στέφανος Αυγουλέας: Πρόσωπο που είχε βοηθήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην προσπάθεια εισόδου του στον Ερασιτέχνη κατά την περασμένη χρονιά.

Αλέξανδρος Έλληνας: Επιχειρηματίας, ο οποίος στο παρελθόν είχε ενεργό ρόλο στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Βασίλης Παυλόπουλος: Τελειόφοιτος νομικής, μέλος του Ερασιτέχνη επί εποχής Κίτσιου και γιος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Παναγιώτης Μπόμης: Εκ των εκδοτών της εφημερίδας «Η Πράσινη» και CEO στην DPG Media. Το 2006 είχε διατελέσει διευθυντής επικοινωνίας της πράσινης ΚΑΕ.

Τάκης Μαλακατές: Επί σειρά ετών παράγοντας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν έφορος στο τμήμα βόλεϊ γυναικών.

Βασίλης Παρθενόπουλος: Είχε διατελέσει επί σειρά ετών Υπεύθυνος Μάρκετινγκ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.