ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

ΕΟΠΕ για Γιαννακόπουλο: «Έβαλε τη σφραγίδα του»

Η ομοσπονδία πετοσφαίρισης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

ΕΟΠΕ για Γιαννακόπουλο: «Έβαλε τη σφραγίδα του»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και η οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του πρώην προέδρου και ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Παύλου Γιαννακόπουλου.

Αφιέρωσε τη ζωή του στον ελληνικό αθλητισμό, έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στο χώρο του μπάσκετ και η προσφορά του ήταν πραγματικά αγνή και ανιδιοτελής.

Η οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος.»

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.815 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...