ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται και ο Πούγγουρας

Μετά την απόκτηση του Ηλία Χατζιθεοδωρίδη, ο Παναθηναϊκός «κλείνει» θετικά και αυτή του Αχιλλέα Πούγγουρα.

Έρχεται και ο Πούγγουρας

Όπως ήταν γνωστό από χθες, ο Ηλίας Χατζιθεοδωρίδης αναμένεται να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Μπράντφορντ, με την αγγλική ομάδα να «κρατάει» ποσοστό μεταπώλησης.

Το ίδιο ακριβώς αναμένεται να γίνει και με την περίπτωση του Αχιλλέα Πούγγουρα. Ο ΠΑΟΚ θα αφήσει ελεύθερο τον Αχιλλέα Πούγγουρα, οι πράσινοι θα τον κάνουν δικό τους, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως να «κρατάει» ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης.

Αυτή την τακτική αναμένεται να ακολουθήσει ο Νίκος Νταμπίζας και στις επόμενες «πράσινες» κινήσεις.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.