ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρόσκληση του Παναθηναϊκού στην open day

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ προσκαλεί τους φιλάθλους στην ανοικτή μέρα πισίνας, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, αυτό το Σάββατο.

Πρόσκληση του Παναθηναϊκού στην open day

Αναλυτικά η πρόσκληση

“Φίλοι του Παναθηναϊκού και του Υγρού Στίβου,

προσκαλούμε όλους εσάς και τα παιδιά σας να χαρείτε και να μοιραστείτε μαζί μας τα οφέλη της άθλησης σε ένα υγιές περιβάλλον και την προσπάθεια που κάνουμε για την κατάκτηση της κορυφής από τον Παναθηναϊκό μας. Για το λόγο αυτό οργανώνουμε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, 13.00-15.30 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ την Ανοικτή Ημέρα (Οpen Day) της πισίνας, όπου σας περιμένουμε με τους προπονητές μας να δοκιμάσετε τις κολυμβητικές σας ικανότητες και να ενταχθείτε στα προγράμματα των αθλημάτων του Υγρού Στίβου (κολύμβηση, υδατοσφαίριση, καταδύσεις). Την ημέρα αυτή θα πρέπει να έχετε μαζί σας μαγιό και πετσέτα ή μπουρνούζι. Η Ανοικτή Ημέρα (Open Day) πισίνας απευθύνεται στις ηλικίες 3-30 ετών και όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό δώρο.

Σας περιμένουμε!

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.