Ποδόσφαιρο

«Μπήκε» ο Σίφο!

Κανονικά συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Γκόρντον Σίλντενφελντ και ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να τον υπολογίζει ενόψει Ξάνθης!

Ήρθαν τα ευχάριστα για τον Γιάννη Αναστασίου την Παρασκευή! Ο τεχνικός του τριφυλλιού είδε τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να προπονείται κανονικά, να μην αισθάνεται πόνους και να βγάζει όλο το πρόγραμμα.

Αυτό σημαίνει πως ο Κροάτης αμυντικός βρίσκεται ξανά στα πλάνα του Αναστασίου για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, με την Ξάνθη και δίνει λύσεις για το κέντρο της άμυνας, αφού ο Κουτρουμπής δεν υπολογίζεται, λόγω τιμωρίας και έχουν μείνει μόνο Ρισβάνης και Τριανταφυλλόπουλος.

Ατομικό ακολούθησε και την Παρασκευή ο Μάρκους Μπεργκ που συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, αφού άπαντες συμμετείχαν στην προπόνηση, η οποία περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στο τέλος δίτερμα.

Υπενθυμίζεται πως για το ματς με τους ακρίτες, επιστρέφει ο Πράνιτς που εξέτισε, ενώ πέραν του Κουτρουμπή θα λείψει και ο Τάσος Λαγός που αποβλήθηκε με τον Λεβαδειακό.

Exit mobile version