Βόλεϊ

Ο εφιάλτης συνεχίζεται…

Ο πρώτος γύρος της Α1 βόλεϊ ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό, που γνώρισε νέα ήττα 3-0 σετ από τον Άρη και παραμένει στον πάτο, με μόλις ένα βαθμό.

Δεν μπορεί να ανακάμψει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» γνώρισαν νέα ήττα, την 11η σε ισάριθμες αγωνιστικές, καθώς ο Άρης έφυγε με το διπλό από την Κυψέλη (3-0 σετ).

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το 10-10, όμως στη συνέχεια τα λάθη του τριφυλλιού έδωσαν την ευκαιρία στους Θεσσαλονικείς να ξεφύγουν με 18-13 και ουσιαστικά να κλείσουν εύκολα το σετ με το υπέρ τους 25-19. Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι συνεχίσαν στον ίδιο ρυθμό και πέρασαν μπροστά με 5-1. Οι παίκτες του Καλμαζίδη έκαναν την αντεπίθεσή τους και μείωσαν σε 15-16. Στη συνέχεια ισοφάρισαν σε 20-20, αλλά στα κρίσιμα σημεία, τα λάθη επανήλθαν και χάθηκε κι αυτό το σετ με 25-22.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει στην εκκίνησή του, όπου προηγήθηκε 6-5, όμως σιγά-σιγά κι ενώ περνούσε η ώρα άρχισε να χάνει πάλι τη δύναμή του, να μην πιστεύουν στην ανατροπή και να το χάνουν κι αυτό με 25-19…

Έτσι, το τριφύλλι παραμένει στον πάτο της Α1, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για τον πρώτο γύρο, με μόλις ένα πόντο κι ενώ ο προτελευταίος Παμβοχαϊκός είναι ήδη στους 7… Κάτι παραπάνω από δύσκολη φαίνεται η παραμονή φέτος.

Exit mobile version