Μπάσκετ

Μπατίστ: «Ετοιμοι για την πρόκληση»

«Ξέρουμε για τι είμαστε ικανοί. Είχαμε περιόδους με σκαμπανεβάσματα, αλλά είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στην πρόκληση του Top16», δήλωσε ο Μάικ.

Ο Αμερικανός, αρχικά, ευχήθηκε για το 2014: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ όλοι στην ομάδα μου να είναι υγιείς και δυνατοί. Αν είμαστε υγιείς και δυνατοί καλά πράγματα θα συμβούν για εμάς. Θέλουμε να αρχίσουμε τη νέα χρονιά με το σωστό τρόπο και αυτό θα συμβεί αν νικήσουμε αύριο”.

Σε ότι αφορά την αυριανή αναμέτρηση, σχολίασε: «Η Αρμάνι Μιλάνο είναι πολύ αθλητική ομάδα, είναι πολύ καλοί στο ένας εναντίον ενός, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλή άμυνα και να είμαστε ομαδικοί. Το κλειδί για εμάς θα είναι η άμυνα, κάθε αγώνας της Ευρωλίγκας είναι δύσκολος, αλλά είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Νομίζω ότι παίζουμε λίγο καλύτερα, κάναμε κάποιες δυνατές προπονήσεις τις τελευταίες μέρες.

Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Η περιφερειακή τους γραμμή θα είναι πρόκληση για εμάς, θα πρέπει να αποδεχθούμε την πρόκληση και ελπίζω ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές. Θα είναι δύσκολο. Μπορεί να λένε κάποιοι ότι εμείς είμαστε το φαβορί στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά όλα μπορεί να συμβούν.

Κάθε ομάδα έχει τη μέρα της και αν δεν βγούμε δυνατά, αν δεν παίξουμε καλά μπορεί να μας περιμένει μια δύσκολη νύχτα. Θέλουμε να αρχίσουμε με θετικό αποτέλεσμα και είμαστε συγκεντρωμένοι. Η βελτίωση έρχεται πάντα με την εμπειρία».

Ο Μπατίστ, έμπειρος όσο λίγοι στάθηκε στην αναγκαιότητα της προσήλωσης σε κάθε ματς ξεχωριστά: «Πρέπει να σκέφτεσαι αγώνα με αγώνα και να μην βλέπεις πιο μακριά. Είμαστε σε πολύ δύσκολο όμιλο, έχουμε πολύ καλές πιθανότητες, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο μέχρι τον επόμενο αγώνα. Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα που θα μας βοηθήσουν να νικήσουμε. Ξέρουμε για τι είμαστε ικανοί. Είχαμε περιόδους με σκαμπανεβάσματα, αλλά είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στην πρόκληση του Top16».

Exit mobile version