Καραγκούνης: «Θα κάνει τη διαφορά»

Διονύσης Δεσύλλας
08.01.2014 | 08:15
Καραγκούνης: «Θα κάνει τη διαφορά» | Panathinaikos24.gr

Ο Γιώργος Καραγκούνης «στάζει μέλι» για την ποδοσφαιρική αξία του Μλάντεν Πέτριτς και δηλώνει πως ο Κροάτης θα ξεχωρίσει στους «πράσινους». «Θα τον λατρέψει ο κόσμος, έχει μεγάλη όρεξη για μπάλα».

Ο Καραγκούνης ξέρει πολύ καλά τον Μλάντεν Πέτριτς, αφού την περασμένη περίοδο ήταν συμπαίκτες στη Φούλαμ . Με δηλώσεις του στη «SportDay», για τον Κροάτη επιθετικό, που αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ σήμερα και αύριο να παρουσιαστεί, υποκλίθηκε στην αγωνιστική του αξία και τόνισε ότι θα λατρευτεί από τον κόσμο.

«Είναι μία σπουδαία μεταγραφή. Πρόκειται για εξαιρετικό επιθετικό, που είναι πολυτέλεια και για τον Παναθηναϊκό και για το ελληνικό πρωτάθλημα να τον έχει αυτή την εποχή. Θα κάνει τη διαφορά, μόλις βρει ρυθμό, διότι είχε ένα διάστημα απουσίας».

-Γιώργο, είχατε παίξει συμπαίκτες την περασμένη περίοδο στη Φούλαμ. Πες μας λίγο τα χαρακτηριστικά του.

«Πρόκειται για έναν επιθετικό, που δεν είναι πολύ καλός μόνο μέσα στην περιοχή, όπου βάζει γκολ, αλλά είναι εξαιρετικός και γύρω από την περιοχή. Είναι πολύ ποιοτικός με την μπάλα, έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και συμμετέχει στο παιχνίδι της ομάδας. Είναι ομαδικός παίκτης και είναι εκρηκτικός στα πρώτα μέτρα».

– Μας είπε ο ίδιος ότι μιλήσατε προχθές, λίγο πριν αναχωρήσει από την Αγγλία για να έρθει στην Ελλάδα.

«Ναι, του ευχήθηκα καλή επιτυχία και του είπα ότι έκανε μία πολύ καλή επιλογή. Του είπα ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και πως θα τον λατρέψει ο κόσμος. Εχει μεγάλη όρεξη για να παίξει μπάλα  και περιμένει πώς και πώς να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα».

Ο Καραγκούνης μίλησε και για την προσωπικότητα του Πέτριτς: «Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Πολύ καλό παιδί και τεράστια προσωπικότητα. Τα λέγαμε συχνά έχει και Ελληνίδα σύζυγο. Θα βοηθήσει πολύ στα αποδυτήρια της ομάδας τα νέα παιδιά. Σου είπα και πριν ότι είναι ομαδικός παίκτης και κάνει τα πάντα για το καλό της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός αυτή την εποχή έχει ανάγκη από ισχυρές προσωπικότητες και ο Πέτριτς θα βοηθήσει με την εμπειρία του και τα ηγετικά στοιχεία, που έχει».