Ευχαριστεί τον «πράσινο» λαό!

Panathinaikos24 Team
10.01.2014 | 18:45
Ευχαριστεί τον «πράσινο» λαό! | Panathinaikos24.gr

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στήριξη στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ εξέδωσε ο Ερασιτέχνης που τον καλεί να δώσει δυναμικό «παρών» την προσεχή Κυριακή.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Α1 βόλεϊ γυναικών, ο Παναθηναϊκός Α.Ο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους φίλους του Τριφυλλιού που δίνουν ανελλιπώς δυνατή παρουσία στις αναμετρήσεις του τμήματος στο κλειστό της Κυψέλης.

Οι αθλήτριες του Γιώργου Ρούση επιθυμούν και στον δεύτερο γύρο την αμέριστη συμπαράσταση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού με απώτερο σκοπό να προσφέρουν όμορφο θέαμα, να κορυφωθεί η προσπάθειά τους και να επιτευχθούν οι φετινοί αγωνιστικοί στόχοι. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής (12/1), όπου οι «πράσινες» αντιμετωπίζουν τον Πανναξιακό στις 3μ.μ. στο κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη.

Να σημειωθεί ότι στην είσοδο του κλειστού της Κυψέλης, οι φίλοι του Τριφυλλιού θα μπορούν να προμηθεύονται το Ημερολόγιο του Συλλόγου.

Τέλος, όσους βρίσκονται εκτός Αθηνών οι οποίοι θέλουν να προμηθευτούν το Ημερολόγιο 2014 του Παναθηναϊκού Α.Ο μπορούν μέσω του γνωστού τρόπου της αντικαταβολής (τηλ επικοινωνίας 2106444401/2).