ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκέψεις να πάρουν πίσω τα μέτρα ασφαλείας

Η αστυνομική διεύθυνση σκέφτεται να κάνει «στροφή» 180 μοιρών σε ότι έχει να κάνει με τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας για το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.

Σκέψεις να πάρουν πίσω τα μέτρα ασφαλείας

Θυμίζουμε ότι έπειτα από πρόταση της στη Σούπερ Λίγκα, οι δυο τους αποφάσισαν να εκκενωθούν οι τρεις τελευταίες σειρές στις θύρες του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που βρίσκονται πάνω από τη φυσούνα και τον πάγκο των φιλοξενουμένων.  Ο, τι δηλαδή είχε συμβεί και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέα πληροφόρηση, δεν αποκλείεται, εν τέλει, τα συγκεκριμένα έκτακτα μέτρα ασφαλείας να παρθούν πίσω, μετά και τις αντιδράσεις κατόχων διαρκείας, στους οποίους ζητήθηκε να «μετακομίσουν» ξανά…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...