ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θέλει διαχείριση ο Μπατίστ

Τα παιχνίδια πολλά τελευταία. Κούραση δεδομένη. Και ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθαρίζει πως χρειάζεται να διαχειριστούν όλα αυτά στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να μην την «πατήσουν» τόσο με τον Απόλλωνα την Δευτέρα, όσο και στη συνέχεια.

Θέλει διαχείριση ο Μπατίστ

«Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια μαχητική ομάδα αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Πάτρας. Και το παιχνίδι θα έχει σίγουρα την ιδιομορφία της άδειας εξέδρας, καθώς θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους. Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε σε πρώτη φάση την κούραση που υπάρχει μετά από ένα δυνατό παιχνίδι και το γεγονός ότι προερχόμαστε και θα συνεχίσουμε με μια σειρά σημαντικών αγώνων. Το γεγονός ότι έχει χάσει κάποια συνεχόμενα παιχνίδια δεν σημαίνει τίποτα. Σεβόμαστε την Πάτρα, όπως σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο», ανέφερε ο Αμερικανός σέντερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ