ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Σκούζουν οι αιώνιοι δεύτεροι»!

Όχι που θα άφηνε αναπάντητα τα λεγόμενα του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού βάζει στη θέση του τους αδερφούς Αγγελόπουλους!

«Σκούζουν οι αιώνιοι δεύτεροι»!

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας και εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία που είχε στο ΟΑΚΑ, στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Με αφορμή αυτή λοιπόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε με «σκληρή» γλώσσα στους Πειραιώτες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «σκούζουν οι αιώνιοι δεύτεροι», ενώ τέλειωσε τη δήλωσή του με το «Στο ΟΑΚΑ ισχύει μόνο ένας νόμος. Ο νόμος του ΟΑΚΑ»!

Η δήλωση του Δ. Γιαννακόπουλου:

Πυροδότησε «βόμβα» Ταβάρες!
Πυροδότησε «βόμβα» Ταβάρες! 13.554 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Για μια ακόμη φορά οι αιώνιοι δεύτεροι σκούζουν. Αυτή τη φορά με αφορμή τη δήθεν μη τήρη των νόμων… Ακόμα να καταλάβουν ότι στο ΟΑΚΑ ισχύει ο ένας και μόνο νόμος. «Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...