ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός…»

Μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού για κόσμια συμπεριφορά και στήριξη στις προσπάθειες των παικτών μόνο μέσω της φωνής του στέλνει η ΚΑΕ ενόψει των παιχνιδιών με Εφές Αναντολού και Ολυμπιακό.

«Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός...»

Η διοίκηση του Εξάστερου ζητά να μην υπάρξουν ακρότητες για να μην κινδυνεύσει η ομάδα με πιθανή τιμωρία και καλεί άπαντες να δείξουν ποιος είναι ο «πρωταθλητής Παναθηναϊκός» και ποια η «πιο δυνατή έδρα της Ευρώπης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλοι του Παναθηναϊκού Για την ομάδα μας έρχονται δύο συνεχόμενοι και ιδιαίτερα σημαντικοί αγώνες, στο σπίτι όλων μας, το ΟΑΚΑ.

Ανάρτηση- βόμβα  Γιαννακόπουλου! (Pic)
Ανάρτηση- βόμβα Γιαννακόπουλου! (Pic) 53.790 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την Παρασκευή 17/1/2014 στις 21.45 θα αντιμετωπίσουμε την Εφές και την Δευτέρα 20/1/2014 στις 19.30 τον Ολυμπιακό.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επιθυμία μας είναι να σας περάσουμε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

Επειδή ασχολείστε με την ομάδα μπορούμε να καταλάβουμε ότι αναγνωρίζετε τη σημασία και των δύο αναμετρήσεων.

Επειδή –ως συνήθως- πολλοί θα βρεθείτε στο ΟΑΚΑ, αφουγκραζόμαστε και δεχόμαστε με ευτυχία την αγάπη σας.

Και γνωρίζουμε ότι πάντα υποστηρίζετε με πάθος την ομάδα μας, που τόσες φορές μας έχει κάνει όλους περήφανους. Γι’ αυτό και είμαστε βέβαιοι ότι άπαντες είστε σε θέση και καταλαβαίνετε ότι οι παίκτες μας χρειάζονται τη φωνή σας και μόνο αυτή.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και να κάνουμε τους αντιπάλους να αισθάνονται ότι βρίσκονται στην πιο «δυνατή έδρα» της Ευρώπης.

Μπορούμε όμως και επιβάλλεται να το πετύχουμε αυτό μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, με απόλυτο σεβασμό στις προσπάθειες της ομάδας μας.

Θυμηθείτε πόσο άσχημη ήταν η εικόνα στο ΟΑΚΑ, με τα κενά καθίσματα, στον πρόσφατο αγώνα με τον Απόλλωνα, όπου εξαιτίας της τιμωρίας στερήθηκαν οι παίκτες την παρουσία σας, τη φωνή σας, την ώθηση που τους δίνετε.

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Και θέλουμε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής, γιατί ο κόσμος του είναι πρωταθλητής. Ποιοτικά και ποσοτικά…

Μένουμε μακριά από κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην ομάδα μας και δηλώνουμε με πάθος την αγάπη μας.

Ας μη ξαναβρεθούμε στη δυσάρεστη θέση ν’ αγωνιστεί η ομάδα μας σε άδειο γήπεδο κι ας αποδείξουμε ότι μόνο εσείς, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

Δίνουμε ραντεβού στο γήπεδο και σας περιμένουμε την Παρασκευή και τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ. Στο δικό μας «σπίτι», το οποίο πρέπει να προστατεύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε όλοι μαζί να ενισχύουμε την αγαπημένη μας ομάδα σε αυτά τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με την Εφές και τον Ολυμπιακό, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν.

Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ