ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τιμή στον Πεδουλάκη

Oι Αργύρης Πεδουλάκης και Νίκος Ζαβλάνος Θ είναι ανάμεσα σ αυτούς που θα τιμηθούν από τον Άρη Πετρούπολης για την προσφορά τους στο άθλημα

Τιμή στον Πεδουλάκη

O Άρης Πετρούπολης θα συνδυάσει την κοπή της πίτας του με το να τιμήσει ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο μπάσκετ .Ανάμεσα σ αυτούς είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού ,Αργύρης Πεδουλάκης ,ο Νίκος Ζαβλάνος και ο Βασίλης Σκουντής.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή (26/1) και ώρα 11.00 το πρωί, στο κλειστό “Ν. Παξιμαδάς”, της πόλης (Βάρναλη Κώστα & Ελαίων, Πετρούπολη).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ