ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το μήνυμα του Λουκά

«Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα», αναφέρει στο blog του ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μια μέρα μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα.

Το μήνυμα του Λουκά

Ο διεθνής σέντερ του Παναθηναϊκού αναλύει το τι έφταιξε και δεν ήρθε η νίκη απέναντι στους Καταλανούς, εστιάζοντας στις λεπτομέρειες και στα σουτ που δεν μπήκαν στο τέλος, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως ο Εξάστερος είναι μέσα στους στόχους του και απαιτεί συγκέντρωση για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

”Γεια σε όλους,

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν θέλουμε να ξεκινήσουμε από τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα, μπορούμε να πούμε πως μας κέρδισε δίκαια. Ήταν καλύτερη και κατάφερε να φύγει νικήτρια από το ΟΑΚΑ. Εμείς προσπαθήσαμε να σταματήσουμε κάποια ατού της, το κάναμε σε κάποια φάση στην άμυνα μας αλλά έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο, ενώ εμείς, στη δική μας επίθεση, ήμασταν άστοχοι σε κρίσιμα σουτ του αγώνα. Ένα σουτ αν βάζαμε στο τέλος μπορεί να είχε γυρίσει η κατάσταση και να βλέπαμε ένα διαφορετικό φινάλε. Κάπως έτσι, λοιπόν, κρίθηκε ο αγώνας στις λεπτομέρειες και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από το να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε τη συνέχεια.

Το σημαντικό είναι πως είμαστε μέσα στους στόχους μας. Τίποτε δεν έχει χαθεί. Το επόμενο παιχνίδι με τη Μάλαγα στην Ισπανία είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά θα το δούμε όταν έρθει εκείνη η ώρα. Για την ώρα έχουμε την διακοπή στην Ευρωλίγκα και πρέπει να ασχοληθούμε με τα παιχνίδια που έρχονται. Πρώτα με τα Τρίκαλα και μετά στη Δράμα με τον ΚΑΟΔ. Παιχνίδια που θα πρέπει να μας βοηθήσουν να ανασυνταχθούμε πριν από τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.

Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως σε μια εβδομάδα διεκδικούμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και επιβάλλεται να είμαστε πανέτοιμοι. Άρα, θα πρέπει ν’ ανασυνταχθούμε άμεσα και να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που ακολουθούν. Βήμα, βήμα να πάμε προς τους στόχους μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Λουκάς”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.