Βόλεϊ

Ευκολα στους «8»

Ανετη επικράτηση για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, 3-0 σετ τον Ιωνικό και πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Γιώργου Ρούση αν και δεν μπήκε και τόσο δυνατά στον, κατάφερε να κάνει δικό τηςτο πρώτο σετ με 23-25. Στο δεύτερο, τα «πράσινα» κορίτσια είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, πήρε από νωρίς το προβάδισμα και επικράτησαν με 21-25  Στο τελευταίο σετ, οι φιλοξενούμενες σφράγισαν τη νίκη-πρόκριση τους 16-25.

Τα σετ: 23-25, 21-25, 16-25

Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας (Νίκος Κωστακόπουλος): Σύλλα, Θεοδωρακέα, Καραβάνα, Μαυροπάνου, Οικονομίδου, Ζαχαρέα, Πόγκα (λ), Μπέλλου, Μαναριώτη.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Ρούσης): Νούσια, Τσατσούρη Βασιλαντωνάκη, Μερτέκη, Καββαδία, Μιλοβάνοβιτς, Κελεσίδου (λ), Αποστολάκη, Κεφαλά, Μπίσκου, Αντούβα, Γιαννακόπουλου.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης δήλωσε: «Πήραμε μια νίκη, όπως έπρεπε. Δεν θέλω να αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που κρατάμε είναι η πρόκριση. Ο Ιωνικός ήταν μαχητική ομάδα, εμείς είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε όλα τα κορίτσια να αγωνιστούν. Έχουμε να σκεφτούμε το παιχνίδι στο Ρέθυμνο και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Η σκέψη μας βρίσκεται στη Ράνια, που της ευχόμαστε συλλυπητήρια και την περιμένουμε όταν νιώσει έτοιμη να επιστρέψει».

Exit mobile version