ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το «πρέπει» του Πεδουλάκη

Για σεβασμό στον Άρη μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που τόνισε πως η ομάδα του έχει το «πρέπει» για τον αυριανό τίτλο, ενώ αναφέρθηκε και στα θέματα βίας.

Το «πρέπει» του Πεδουλάκη

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ευχαριστούμε το νησί της Κρήτης. Για μένα είναι διπλή χαρά γιατί κατάγομαι από εδώ. Εμείς έχουμε μεγάλο σεβασμό για όλες τις ομάδες, πόσω μάλλον από τον Άρη. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα, εμπειρία και το ‘πρέπει’, ο Άρης έχει νεανικότητα, ενθουσιασμό και άγνοια κινδύνου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο Παναθηναϊκός δουλεύει όλο το χρόνο γι’ αυτά τα παιχνίδια. Το ματς θα κριθεί από το κατά πόσο θα μπούμε σοβαροί».

Όσον αφορά τα γεγονότα βίας, τόνισε: «Τα προβλήματα της βίας δεν είναι του μπάσκετ, αλλά της ελληνικής κοινωνίας. Στις σοβαρές πολιτείες τα πάντα ξεκινούν από την παιδεία. Μια λέξη που στην Κρήτη τη μαθαίνεις από μικρό παιδί. Δυστυχώς στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με έντονη ελευθεριότητα. Δεν θα είναι καμιάς ομάδας κόσμος στο γήπεδο. Δεν χρειάζεται να χρωματίζουμε τα πράγματα». 

Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid)
Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid) 19.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.