ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Αφιερωμένο στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Γνωρίζονται χρόνια και από φέτος συνεργάζονται με στόχο να κάνουν τον Παναθηναϊκό να μετρά μόνο νίκες και διακρίσεις. Ο λόγος για την προπονήτρια Λία Νικολάου και τον επί χρόνια προπονητή του Τριφυλλιού στην πάλη, Δημήτρη Κοσσόβα.

«Αφιερωμένο στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Αμφότεροι χάρηκαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελληνορωμαϊκής Πάλης, το αφιέρωσαν στον κόσμο ενώ ευχαρίστησαν τη διοίκηση για τη στήριξη.

Η προπονήτρια των διεθνών μας, Λία Νικολάου τόνισε για την κατάκτηση του τίτλου:

«Το περιμέναμε. Οι αθλητές που ενίσχυσαν τον Παναθηναϊκό φέτος ήταν δέκα χρόνια Πρωταθλητές. Ήταν αναμενόμενο. Ήρθαν στον Παναθηναϊκό για να τον δοξάσουν και να δώσουν νέο κίνητρο στο τμήμα, στους φιλάθλους αλλά στον κόσμο που θέλει να ασχοληθεί με το άθλημα της πάλης. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. είναι μεγάλος σύλλογος και οι μεγάλες ομάδες μπορούν και πρέπει να αναδείξουν την ελληνορωμαϊκή πάλη. Είχαμε μια άριστη συνεργασία με τη διοίκηση του Συλλόγου, που μας στάθηκε όλη την περίοδο της προετοιμασίας μας και αυτό φάνηκε και από το αποτέλεσμα αλλά και ότι είχαμε τους πιο γυμνασμένους αθλητές της διοργάνωσης».

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 343 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Δημήτρης Κοσσόβας χαρούμενος αλλά και συγκινημένος για την τεράστια αυτή επιτυχία σχολίασε: «Είναι μια μεγάλη στιγμή για την πάλη του Παναθηναϊκού, είναι μεγάλη η συγκίνησή μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο, και όλους τους οπαδούς που αγκάλιασαν την προσπάθειά μας φέτος. Ευχαριστώ και την προπονήτρια την κυρία Λία Νικολάου για την άψογη συνεργασία και που με τους αθλητές που έφερε στο σύλλογο καταφέραμε να πανηγυρίσουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.