ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Επιστρέφει σύντομα στην Κωνσταντινούπολη για τη Φενέρμπαχτσε ο Ακαϊντίν»

Δημοσίευμα από την Τουρκία, αναφέρει ότι ο Σαμέτ Ακαϊντίν, θα επιστρέψει άμεσα στην Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε,

«Επιστρέφει σύντομα στην Κωνσταντινούπολη για τη Φενέρμπαχτσε ο Ακαϊντίν»

«Μύλος» εξελίξεων στον Παναθηναϊκό με Ακαϊντίν σύμφωνα με τον Γιαγκίζ Σαμπουντζίογλου.

Ο δημοσιογράφος που γνωστοποίησε στις 26 Δεκεμβρίου την έλευση του Φατίχ Τερίμ, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τούρκου κεντρικού αμυντικού που φορά το τριφύλλι ως δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε.

Αρχικά ο Σαμπουντζίογλου, ανέφερε σχετικά με το ζήτημα του story του Ακαϊντίν για τον Κεμάλ, το οποίο κράτησε τον παίκτη εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού του ζήτησαν να το “κατεβάσει” αλλά αυτός αρνήθηκε.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.639 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε συνέχεια αυτού, με νέο “χτύπημα” στο “Χ” ο έγκριτος Τούρκος δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο υψηλόσωμος στόπερ, επιστρέφει άμεσα στην Κωνσταντινούπολη, για τη Φενέρμπαχτσε, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να κάνει χρήση της οψιόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.