ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι αποδείξεις του Ούκιτς

Το Κύπελλο ήταν μόνο η αρχή. Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς τονίζει πως υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μέχρι το τέλος της σεζόν και στόχος είναι οι υπόλοιποι τίτλοι.

Οι αποδείξεις του Ούκιτς

Στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού απέδωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη ο Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ο Κροάτης γκαρντ του τριφυλλιού τόνισε πως στόχος μετά την κούπα είναι η συνεχής βελτίωση, προκειμένου στο τέλος η ομάδα να πανηγυρίσει κι άλλα τρόπαια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο κανάλι του Εξάστερου:

«Ήταν ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν τίτλο και το καταφέραμε. Πριν τον αγώνα γνωρίζαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και το αποδείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουμε αρκετό δρόμο στην σεζόν, πρώτα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται στην Ευρωλίγκα, έχουμε δύσκολες αναμετρήσεις μπροστά μας. Στο πρωτάθλημα όλα θα κριθούν στους τελικούς».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.522 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.