ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αποστολή τροφίμων στην Κεφαλονιά

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο, το Παναθηναϊκό Κίνημα και η Θύρα 13 θέλουν να ευχαριστήσουν τον απλό κόσμο του Συλλόγου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγες ημέρες τρόφιμα και εμφιαλωμένο νερό για τους δοκιμαζόμενους από τον Εγκέλαδο κατοίκους της Κεφαλονιάς.

Αποστολή τροφίμων στην Κεφαλονιά

Ευχαριστούμε θερμά του συνδέσμους φίλων του Παναθηναϊκού από όλη τη χώρα που κινητοποιήθηκαν άμεσα, δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη μεταφορική «ΛΥΚΟΥΔΗΣ» για τη δωρεάν μεταφορά των τροφίμων κατευθείαν στο Ληξούρι αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιαιτέρα γραμματέα του Δημάρχου Κεφαλονιάς, κ. Δωροθέα Μποφυλάτου για την αμεσότητα και την καθοδήγησής της. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές Παναθηναϊκούς, οι οποίοι αναμένεται να παραλάβουν αύριο (15/2) τη δωρεά τροφίμων στο Μουσείο Ληξουρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.