ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ήττα στην παράταση για τους έφηβους

Οι έφηβοι του Παναθηναϊκού ηττήθηκαν από την αντίστοιχη ομάδα της Δάφνης Δαφνίου,για την 17η αγωνιστική της Β' ΕΣΚΑ, στην παράταση με 78-79 παρά το γεγονός ότι είχαν το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ήττα στην παράταση για τους έφηβους

Οι έφηβοι του Παναθηναϊκού μπορεί να πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 37-31 παρόλα αυτά το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου τους βρήκε να χάνουν με 10-12.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι κρατούσαν σταθερά την διαφορά για αρκετή ώρα. ΟΙ φιλοξενούμενοι όμως παίζοντας πολύ καλή άμυνα και παίρνοντας καλές επιθετικές προσπάθειες κατάφεραν να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

Στην παράταση η ομάδα του τριφυλλιού λύγισε από την κούραση και ηττήθηκε με 78-79.Ο Διαμαντάκος με 27 πόντους ήταν ο καλύτερος παίκτης των πρασίνων.

Τα δεκάλεπτα: 10-12,37-31,52-48,70-70 παρ. 78-79

Παναθηναϊκός ΑΟ (Παπαδόπουλος): Τσούπρος,Χριστοδούλου 4(1), Κακαργιάς 3(1), Ερεβμπενάζιε 12, Κονταξίου, Γκιουζέλης 10, Μαιντόμπε 1, Σταύρος, Μακρυγιάννης 2, Φωτεινάκης, Διαμαντάκος 27, Χαραλαμπόπουλος 19 (4).

Δάφνη Δαφνίου ΓΣ (Μιχελιουδάκης): Ρήγγας 9(1), Σέχου 2, Προσελέντης 19(2), Μαούνης 9(1), Κατσαρός 17, Ζαφειρόπουλος, Μουρίκης 15(1), Πολίτης 3(1), Ρήγγας Κ, Νικολετάκης 4, Καττής, Μαυρογιάννης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ