ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Πάμε για κάτι αξιόλογο»

Με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στο Ολυμπιακό, θα αγωνιστούν τα «φίνα κορίτσια», στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής.

Ρούσης: «Πάμε για κάτι αξιόλογο»

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ρούσσης, τόνισε σε δηλώσεις του, πως θέλει να δει την ομάδα να πετυχαίνει κάτι περισσότερο από μια καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη.

«Θέλουμε να δείξουμε πως έχουμε μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα, γι αυτό θέλουμε να πετύχουμε κάτι αξιόλογο και να δείξουμε πως θα παλέψουμε για την τελική τριάδα του πρωταθλήματος, παρ’ όλη την αγωνιστική υπεροχή του Ολυμπιακού που είναι μια πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα, τόνισε αρχικά ο προπονητής.

Στη συνέχεια θέλησε να ξεκαθαρίσει πως τέτοιου είδους ματς, έχουν τη δική τους σημασία και δεν παίζει ρόλο σε τι αγωνιστική κατάσταση είναι οι ομάδες.

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 1.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, όμως όπως έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν, σε τέτοια ματς πολλά μπορούν να συμβούν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.