ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Κάναμε restart»!

Τους λόγους της «μεταμόρφωσης» του Παναθηναϊκού που «ισοπέδωσε» και τον πρωτοπόρο Εθνικό Αλεξανδρούπολης ανέφερε ο αρχηγός της ομάδας, Βίκτωρας Κουρούπης που μίλησε και για τη συνέχεια.

«Κάναμε restart»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Alpha 98,9:

«Κάναμε restart», υποστήριξε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και απέδωσε σε τρεις λόγους την αγωνιστική μεταμόρφωση: «Ο πρώτος λόγος και ο πιο εμφανής ήταν ο ερχομός του νέου προπονητή. Ο Γιάννης Καλμαζίδης έπαιξε σημαντικό ρόλο. Είναι καταξιωμένος προπονητής. Ο δεύτερος λόγος, ότι ακόμα και στον πρώτο γύρο, η ομάδα έδειχνε πως είχε δυνατότητες. Δεν ταίριαζε στην ποιότητά της ο απολογισμός με τις 11 ήττες. Ο τρίτος λόγος και ο λιγότερο εμφανής, αλλά πολύ σημαντικός ήταν ότι οι παίκτες πίστευαν στις δυνατότητες της ομάδας, στην ανάκαμψη. Είχαν πίστη και έψαχναν κάτι για να μπορέσουν να πάρουν μπροστά. Το βρήκαν στο νέο προπονητή κι έχει διπλή αξία διότι δεν είναι εύκολο να ορθοποδήσει μία ομάδα που έχει μάθε να πρωταγωνιστεί και ξαφνικά καλείται να δώσει μάχη για να αποφύγει τις περιπέτειες».

Σύμφωνα με τον έμπειρο λίμπερο, η χημεία μέσα στα αποδυτήρια έχει παίξει καταλυτικό ρόλο, όπως παίζει σε κάθε ομάδα. Ο Βίκτωρας Κουρούπης όμως στέκεται και στη στάση της διοίκησης και του κόσμου.

Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός 938 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Από τότε που άλλαξε σελίδα και ανέλαβαν τον Σύλλογο, από αγάπη γι’ αυτόν, άνθρωποι που μεγάλωσαν στις εξέδρες, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Αν πετύχει αυτό το μοντέλο διοίκησης, θα είναι το ιδανικό, διότι, επαναλαμβάνω, είναι άτομα με ανιδιοτελή αγάπη για τον Σύλλογο που δεν ασχολούνται με την ομάδα για προσωπικά συμφέροντα. Ήταν κοντά μας και στις δύσκολες στιγμές του 2013, είναι δίπλα μας και τώρα».

Όσο για το πού μπορεί να φτάσει φέτος ο Παναθηναϊκός, ήταν ξεκάθαρος: «Εμείς νοιαζόμαστε μόνο για να παίρνουμε πόντους, σετ, βαθμούς. Βρήκαμε τη δίψα μας και σε κάθε αγώνα παίζουμε γι’ αυτό. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Όσο όμως εμείς διψάμε, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουμε, αφού παίζουμε και οργανωμένο βόλεϊ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.